Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

7.9.2014


Asun maalla Etelä-Suomessa. Meillä on kotona kyyttöjä ja lappalaisia, sekä myös yksi tukeva friisiläissekoite tamma. Harrastan ratsastusta, pianon ja saksofonin soittoa. Tykkään tehdä paljon käsitöitä ja laittaa ruokaa ja erityisesti leipoa kaikkea. Kalastaminen on myös mukava ajanviete. 

Yksi kalajuttu tähän väliin, mutta tosi se on. Sain viime kesänä Savosta juhannuksena yli kahden ja puolen kilon kuhan verkolla.



 Desi

Desi viettää tällä hetkellä mukavia hevosen päiviä, vaikka hän onkin vähän tukeva. Desi laskettiin tänään kyyttöjen joukkoon. Enemmän kyytöt Desiä ihmetteli, kuin Desi heitä. Desi ei korvaaansa lotkauttanut, söi vain ja muut pyöri ympärillä. Eilen olimme vähän hyppimässä kavalettien yli naapurissa. Isosta koosta huolimatta mentiin reippaasti yli, vaikka kunto ei korkealla ole. Olimme tänään myös maastolenkillä sumun seassa, minusta se oli hienoa, mutta Desi ei tykännyt peltoaukeasta, koska se oli sumuinen ja Desi luuli, että siellä olisi mörköjä.



Tein tuollaiset vaippahousut hahtuvalangasta serkulleni. Löysin langat Hansamarkkinoilta elokuun alussa. Pidän itse niistä kovasti ja toivon, että serkkunikin arvostaa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti