Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 23. lokakuuta 2014

Ensipakkaspäivä


Eilen olin tallilla ja ensipakkaset olivat kylmäntuntuiset, koko päivän oli pakkasen puolella. Minusta on kivaa kun on pakkasta koko päivän, koska silloin ei ole kuraa laisinkaan. 

Eilen ratsastustunnilla teimme siirtymisiä ja erilaisia kevennyksiä ravissa. Harjoitus oli seuraavanlainen: käynnistä harjoitusraviin, siitä normaaliin kevennykseen, taas harjoitusraviin ja käyntiin. Seuraavaksi harjoitusraviin ja kevennettyyn raviin keventäen kaksi askelta satulassa ja yksi ilmassa, ja seuraavaksi harjoitusraviin ja käyntiin. Kevennystä pätkässä aina viisi kertaa ilmassa ja siirtyminen harjoitusraviin. Harjoitusravi tarkoittaa, että istutaan selässä ravissa ravin liikkeitä myötäellen, ja kevennetyssä ravissa kevennetään yleensä joka toisella askeleella, mutta muitakin kevennystyylejä on, kuten äsken kerroin tuossa harjoitteessa. 

Sitten oli toinenkin harjoitus: menimme ympyrällä ja aina puoli ympyrää laukattiin ja muutama askel harjoitusravia ja taas laukkaa. Meni ihan hyvin, mutta sormeni olivat jäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti