Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä-tanssiaiset ja liikuntapäivä

 .

Tänään on syntynyt toinen vasikka, olen nähnyt siitä vain vilauksen. Eläinlääkäri kävi meillä kuulemma tiistaina. Ei paljon muuta oltu epäilty kuin liukastumista Desillä. Samalla käynnillä kurkattiin Desin hampaita ja laitettiin isolle sonnille korvamerkit. 

Keskiviikkona olin tavalliseen tapaan ratsastamassa. Ratsastimme osastoissa ja hankaloitimme tehtävää vähäsen. Aluksi edellä menijä sai vaihdella ravissa tempoaan mielensä mukaan. Sen jälkeen toinen ja neljäs ratsukko sai mennä mielensä mukaan aina pysähdyksestä laukkaa. Ensimmäinen meni tasaista tahtia ravissa, ja kolmas sekä viides sai olla ''kärsijän'' osassa. 

Torstaina koulullamme oli liikuntapäivä. Olin kaverini kanssa ratsastamassa samalla tallilla, kuin käymme keskiviikkoisin. Tällä kertaa menin mukavalla, mutta erittäin reippaalla suomenhevostammalla. Vauhtia ainakin piisasi ja sai hetken ajan kokeilla, että löytyi toimivat jarrut. Ravi tuntui kuin olisi ompelukoneella tikannut. Se oli kivaa ja opettavaista. 

Perjantaina meillä oli koulun oppilaskunnanhallitus järjestänyt Ystävänpäivä-tanssiaiset. Mielestäni ne eivät olleet parhaimmat tanssiaiset koulullamme. Launtaina tuli serkkuni käymään. Setäni toi meille paljon heppakirjoja, jotka hän oli kuulemma poiminut taloyhtiön roskiksesta. Nyt on lukuiloa vähäksi aikaa. 

Tänään Desin omistajat kävivät. Pääsin Desin selkään pitkästä aikaa ja tällä kertaa se jopa sujui. Tästä sai uutta voimaa yrittää. Emme käyneet kovin pitkällä, kun Desi on vielä toipilas. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti