Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 25. kesäkuuta 2015

Elukoitten lajittelua


Eilinen aamu oli sumuinen ja eilinen päivä oli sateinen, ukkostikin iltapäivällä. Tänään on ollut pilvistä ja tuulista, aamulla kuuden aikaan paistoi aurinko.

Tiistaina lajittelimme elukoita kuuteen ryhmään loppukesäksi. Pari ryhmää lähti eilen ja tänään kohti maisemanhoitotehtäviä naapurikuntien puolelle, viettäen niissä hommissa koko loppukesän. Yhdelle sonnille koitettiin laittaa korvamerkit, mutta lopputuloksena sonni pääsi karkuun jokaisella yrityksellä.

 Lajittelun jälkeen lähdin hakemaan postista pari kirjaa. Nyt olen innoissani lukenut ''Kyra ja ratsastuksen taito'' kirjaa. Se kirja vaatii aikaa, että siitä sisäistää asioita kunnolla. Ja sitä lukiessa saa kyllä palautuksen maanpinnalle, jos on kuvitellut leijuvansa pilvissä. Oppii sen ettei koskaan tule olemaan täydellinen, mutta koko ajan voi parantua ja oppia lisää. Kirja ei ole masentava. Minua se ainakin kannustaa jatkamaan, ja miettimään omaa ratsastusta ja miten sitä voisi parantaa.

Viikonloppuna olin vierailemassa tuttujen luona, siskonikin oli mukana. Heillä oli pari ponia ja pari hevosta. Valjastimme toisen poneista kärryjen eteen. Minusta oli niin kivaa päästä kärryn kyytiin ohjat kädessä taas pitkästä aikaa.




Syreenit kukkivat vasta nyt



Ja juhannusruusukin on vasta nupullaan. Yleensä juhannusruusu on kukkinut jo ennen juhannusta.

1 kommentti:

  1. Moikka! Haastoin sut mun blogissa!
    http://everywherewe-go.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award_26.html

    VastaaPoista