Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 21. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän ratsastukset


On ollut aika paljon pakkasta. Eilen illallakin oli 24 astetta pakkasta. Toissapäivänä jännäsimme painuisiko pakkanen alle 16 asteen, muuten emme olisi ollut luistelemassa liikunnassa.

Ratsastustuntien aikana oli noin 24 astetta pakkasta, olimme maneesissa. Puolella ratsukoista oli satula, loput olivat ilman. Minun ratsullani ei ollut satulaa. Oli mukavan lämmintä, takapuoli ei palellut. Emme tehneet mitään ihmeellistä, voltteja, täyskaartoja, ympyröitä. Pääasiassa askellajina oli käynti.

Puolessa välissä ravasimme possujunassa, tunnillamme oli kaiken tasoisia. Joten jotta kaikilla olisi hauskaa, ravasimme possujunassa. Ei kyllä ollut yhtään hullunpaa, koska ratsuni sai mielenilmaus kohtauksen ennen ravipätkää, tuntui turvallisemmalta.

Lopputunnista käytimme koko maneesin aluetta, ja saimme edetä vaihtelevaa tietä ja vauhtia. Sain tosi nättejä ja rauhallisia pätkiä ravissa että käynnissä. Ratsuni kuunteli minua paremmin, mitä kauemmin olimme pyörineet yhdessä. Ei ottanut kavereista mallia.

Tunnin jälkeen oli helppo putsata varusteet, ei ollut kuin suitset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti