Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kevätpäiväntasaus


Venähtänyt vähän tämä kirjoittaminen pitkälle, mutta parempi nyt kuin huomenna. Viikolla on siis ollut kaikenlaista puhaa, joka on vienyt huomioni muualle, kuten päättelyä ja toffeiden valmistusta.

Keskiviikkona oli itsenäinen tunti. Sain itse päättää mitä harjoittelen. Pääasiassa menin käynnissä, kun en halua olla muiden tiellä ravailemassa jne. Tein paljon siirtymiä - käynnin ja pysähdyksen välillä - harjoittelin suoruutta sillä kohtaa. Harjoittelin suoruutta myös ympyrällä, käynnissä ja ravissa. Johonkin väliin tein vähäsen pohkeenväistöä käynnissä. Suosikkini oli kyllä kahdeksikko ravissa ja asetuksenvaihto keskellä. Puolessa välissä yritin muutaman laukannoston molempiin kierroksiin käynnistä. Täytyy muistaa pitää ensi kerralla käynti reippaampana, jotta nousisi laukka helpommin.

Lopputunnista rentoutin ympyrällä pitkälle kaulalle ravissa ja käynnissä molempiin kierroksiin. Sain mielestäni hyvin rentoutettua eteen-alas.

Myös siirtymisistä voin sanoa, että ne loppua kohden paranivat niin, että liikkeelle lähdettiin vain vähän painoa siirtämällä.

 Tänään päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, eli kevätpäiväntasaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti