Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Viime keskiviikko


Pääsiäinen tuli ja meni, ei tullut kirjoiteltua tänne blogin puolelle mitään, vaikka olisi ollut asiaakin. Mutta nyt vähän myöhässä kertoisin viime keskiviikosta ainakin.

Meillä oli tunti normaalia myöhemmin, koska tunniltani oli perunut niin moni. Alkukäynneissä harjoittelin maastakäsittelymerkkiä varten pysähdyksiä ja peruutuksia molemmilta puolilta taluttaen. Selkään nousun jälkeen jatkoimme tuttuja suoruusharjoituksia aluksi käynnissä. Eli vähän uran sisäpuolella ja puolipidätteitä tarvittaessa. Hetken päästä kevyessä ravissa sama ja ''pidennetyt'' puolipidätteet hevosta kokoavasti.

Välikäyntien jälkeen jakauduimme pääty-ympyröille. Harjoittelimme käynnissä ja harjoitusravissa suoruutta, kunnes askel oli tasaantunut ja heppa rento. Tämän jälkeen asetimme johtavalla ohjasotteella sisäänpäin, venyttäen kaulaa.

Loppu tunnista vielä avotaivutusta käynnissä. Sain mielestäni hyvin tehtyä. Hevonen pysyi rennohkona, kuski rennohkona ja selkä suorana jne. Jäi tosi hyvä mieli ja tuntui, että oikeasti onnistui jossain.

Tein eilen tyrni marenkitortun. Valitettavasti siitä ei jäänyt todistusaineistoa, koska se hävisi alta aikayksikön uunista tultuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti