Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

perjantai 11. syyskuuta 2015

Urheilupäivä


Keskiviikkona koulullamme oli liikuntapäivä. Osallistuin yleisurheilukilpailuihin. Lajeina 400 metriä ja sukkulaviesti. 400 metriä juostiin radalla ja rata oli liukas lenkkareitteni alla. Ei kauhean mukavaa, mutta siitäkin selvisin ehjin nahoin maaliin.

Illalla oli vähän kiire takaisin koululle ja siivoamaan, että ehtisi ratsastamaan. Ehdimme kuitenkin kaverini kanssa hyvin tekemään kaiken tarpeellisen. Hevosia oli harjattu koulumme liikuntapäivän yhteydessä, joten pääsimme vähän helpommalla harjauksen suhteen.

Teimme alkukäynnit maasta käsin, joten aloitimme vähän myöhemmin. Treenasimme samaa tehtävää, kuin viime viikolla. Puolipidätteet ympyrän leikkauspisteissä. Tällä kertaa meni paremmin, sain jotenkin juonesta kiinni, ja sain mielestäni muutaman onnistuneen suorituksen. Teimme myös samaa tehtävää kevennysharjoitusten kera. Mielestäni kaksi askelta ylhäällä on hankalampi, kuin kaksi askelta alhaalla ja yksi yhäällä.

Lopputunnista teimme näitä kolmea ympyrää laukassa. Oikeastaan laukka piti nostaa ympyrän tiellä, ja tarkoituksena oli jatkaa vielä vähän suoraan myös ympyrän jälkeen laukassa. Minun kohdallani sain keskustella ratsuni kanssa vähän tästä laukasta. Sain hyviä uusia vinkkejä laukannostoon jne. Lopulta kuitenkin sain kaksi onnistunutta nostoa, mistä olen tyytyväinen.

Eilen kävin kaverini kanssa puolukassa, hyvästä paikasta keräsimme nopeasti pienen astiamme täyteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti