Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Leikkauspisteissä puolipidätteet


Tuntuu kuin ei olisi millekkään ylimääräiselle aikaa. Haluaisin lukea vähän ''pakollisia'' kirjoja, mutta ''pelkään'' aloittaa, koska kokeita löytyy aivan nurkan takaa useita. No, onneksi on sentään vielä aikaa, eikä niitä kirjoja ole pakko heti lukea, haluaisin vain lukea ne ''alta pois''.

Keskiviikkona sain vakioratsuni tunnille. Nyt tuntui, että on sopivalla korkeudella maanpintaan nähden. Viime viikolla olin vähän miinuksen puolella. Teimme pääty- ja keskiympyröitä ensiksi käynnissä ja myöhemmin ravissa. Kaikkiin leikkauspisteisiin teimme puolipidätteet. Ideana oli, että puolipidätteet näkyisivät myös ulospäin. Ymmärsin tehtävänannon, ymmärsin mitä piti tehdä, mutta kuitenkin tuntui että jotain en ymmärtänyt. Ei ole kauhean mukava tunne. Tein kuitenkin kaikki mitä ymmärsin jne. Opettajamme sanoi, että vähän näkyvämmin saisi tehdä. Siis täh, okei yritin seuraavalla kerralla uudestaan. Taisin saada jonkun kommentin että meni paremmin, mutta en itse huomannut mitään eroa.

Myöhemmin teimme oikeaan kierrokseen samantapaisen harjoituksen. Tällä kertaa piti tehdä puolipidätteet edelleen ympyränleikkauspisteissä, mutta piti olla esim. este- tai kevyessä-istunnassa, tai keventää jossain epätavallisemmassa rytmissä. Lopputunnista olimme jakaantuneet pääty-ympyröille. Siellä tehtiin (taikka yritettiin) harjoituslaukassa puolipidätteitä ympyrän leikkauspisteissä. Muuten meni hyvin, mutta en saanut nostettua laukkaa laisinkaan.

Onko teillä päin ollut koleita päiviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti