Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 18. helmikuuta 2016

Katrillikuvioita


Tällä viikolla on ollut nättejä auringonnousuja ja -laskuja. Pakkasta ei ole ollut paljon, tiistai aamuna oli tosiaan noin 10 astetta pakkasta.

Tiistaina oli myös ystävänpäivätanssiaiset koulullamme. Minulla oli tanssia koko päivä, koska aamusta meillä oli vieraana naapurikoulun oppilaat, iltapäivällä oli vielä koulun omat tanssiaiset.

Eilen aloitimme kävelemällä maastakäsittely-merkin radan alkuverryttelyksi. Selkään noustuamme aloitimme tekemään serpentiiniä pitkille sivuille käynnissä ja myöhemmin ravissa.

Toinen tehtävä oli mielenkiintoinen. Menimme kaikki uran sisäpuolella, puolet ryhmästä oikeassa toiset vasemmassa kierroksessa. Aina kun kohtasimme ohitimme toisemme oikealta puolelta, muuten etenimme suoraan toisia kohti samalla uralla. Käynnissä tämä sujui vielä hyvin, ravissa sai olla jo tarkenpana asetusten ja muiden suhteen.

Vaihdoimme tehtävää ja jakauduimme kahteen osastoon. Teimme kahdeksikkoa, ja tarkoituksena oli olla yhtä aikaa keskihakaisijalla, ja muutenkin peilikuvana koko ajan. Ravissa sujui mielestäni paremmin, vaikka olin jossain vaiheessa kiinni edellä olevan hännässä. Onneksi ei sattunut mitään pahempaa. Lopuksi vielä keskihalkaisijalta käännettiin pareittain päätyä kohti. Mukavan rauhallinen tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti