Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pyöreää kaulaa hakemassa


Olin vaihteen vuoksi eilen tallilla. Tällä kertaa menimme sileällä tehtäviä. Ensimmäisenä tehtävänä menimme kaartoja käynnissä. Piti kiinnittää erityisesti huomiota käännöksiin, että ne tulisi mentyä huolellisesti, koska reitti oli lyhyt. Ajatus oli sama kuin edellisinä viikkoina sinisillä puomeilla. 

Toisessa tehtävässä olimme pääty-ympyröillä, joissa sitten harjoiteltiin sitä, että hevonen menisi nätisti ja askellus näyttäisi rennolta, mutta samalla hallitulta. Onnistuin tässä tehtävässä mielestäni hyvin, koska hevoseni oli mielestäni koko ajan avuilla ja loppuvaiheessa alkoi olla pyöreä ja matala kaula. Tämä oli ehkä ensimmäinen kerta kun hevosellani oli pyöreä ja matala kaula niin selkeästi. 

Viimeinen tehtävä oli samantapainen kuin ensimmäinen, mutta askellajina oli ravi ja kaarron keskelle tehtiin pysähdys. Loppuvaiheissa askellajina oli myös laukka ja jälleen piti tehdä pysähdys kaarron keskelle. Onnistuin tässä tehtävässä mielestäni myös hyvin, koska laukka ei lähtenyt käsistä ja sain hyvin pysähdyttyä keskelle ja aina parin askeleen päästä olin ravissa. Tuli oikein positiivinen mieli tallilla ollessa ja tuli myös purettua jonkin verran ajatuksiakin. 

Oletko sinä tehnyt tänään jotain mistä olet tullut hyvälle mielelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti