Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevään merkkejä


Koko viikonlopun on ollut mukavan keväistä, aurinko paistaa ja lämpötila kymmenen asteen paremmalla puolella. Myös Desin kanssa ollaan nautittu auringon paisteesta ja lämmöstä. Perjantaina, kun tulin kotiin oli pikkusiskollani kavereita ja he sanoivat viettävänsä pikkupääsiäistä.


Pikkupääsiäiskakku

Perjantaina menin ilman satulaa Desin kanssa, ja kiertelin nurkkia, koska tuuli oli vielä aika voimakas.

Lauantaina laitoin satulan selkään ja kiersimme ensiksi ympyrää pihalla, Desi ei kauheasti tykkää ympyrällä pyörimisestä. Sain vasemman laukan nousemaan ihan kiitettävästi. Oikeaa laukkaa täytyi mennä hakemaan mäestä. Kyllä mäessä ainakin laukattiin, vaikka kunto meinasi loppua kesken.

Desi on laihtunut, koska satulavyötä on joutunut kiristämään vähän enemmän. Tänään menimme Desin kanssa metsälenkin (mäkinen harjumaasto). Käännyimme pari kertaa ympäri ja nousimme mäen ylös. Ensimmäisellä ympäri-ylös kerralla päätti Desi ottaa vähän vauhdikkaammin, mutta ei meinannut jaksaa sitten loppumäkeä ylös.


Sitten niihin kevään merkkeihin (yllä olevien lisäksi), minun mielestäni hyviä keväänmerkkejä ovat mm. sulkapalloverkon ja -mailojen ilmestyminen.


Pihatuolit ja -pöytä


Narsissit nousevat


Tottakai sinivuokotkin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti