Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 14. toukokuuta 2015

Akupunktiota hevosille



Luitte oikein. Tallilla missä käyn tunneilla oli saanut eläinlääkäriopiskelijoita, tai jotain sinnepäin harjoittelemaan akupunktiota hevosille. Lähes kaikki hevoset olivat saaneet käsittelyn. Neuloja ei kuulemma ollut kauheasti näkynyt vaan käsittelyt oli tapahtunut sormilla tai laserilla. Olin tunnilla jo maanantaina, koska koulumme päättyi eilen vähän puolenpäivän jälkeen. Koska hevoset olivat saaneet akupunktiohoitoa, rentoutimme hevosia tunnilla käynnissä ja ravissa, niin että saimme pitkää ja pyöreää kaulaa. Teimme ympyräkahdeksikkoa aluksi käynnissä ja myöhemmin kevyessä ravissa. Sain aika kauan asettaa sisälle ja tehdä voltteja, että sain hevoseni rentoutumaan pitkälle ja pyöreälle kaulalle.

Myöhemmin teimme ympyräkahdesikkoa harjoitusravissa ideana saada oma istunta rennoksi. Sain istunnastani kehuja, ja lopputunnista aloin saamaan pitkää ja pyöreää kaulaa helposti ja pidemmän aikaa aina kerralla. Sää suosi meitä, ja saimme olla ulkokentällä auringonpaisteessa ilman hyttysiä.

Tiistaista lähtien on ollut hieman sateista, ja eilen varsinkin oli vielä tuulista.

Minulla on vähän pidempi viikonloppu nyt, koska meillä on perjantaikin vapaa. Isästä en tiedä varmaksi onko hän tilannut ne mansikantaimet jo, ja milloin pääsemme istuttamaan ne. Muoveja ei ole vielä laitettu mansikkamaalle, eikä tihkuletkujakaan.


Viime sunnuntain äitienpäiväkakku, päällä omenahilloa ja kermavaahtoa. Oli aika hyvää.


Ihastuin tässä pari kuukautta sitten Suuri Käsityö - lehdessä olleeseen neulottuun lampaaseen ja päätin toteuttaa sen samankaltaisista/-näköisitä materiaaleista.



Lopputulos on aika söpön näköinen omasta mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti