Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

torstai 15. lokakuuta 2015

Maustekakkuja ja ilman jalustimia


Kävin maanantaina ratsastamassa naapurillamme.Tykkäsin tosi paljon. Siinä taisi olla tämän viikon ratsasteluni sitten. Sain päättää itse suurinpiirtein mitä tein naapurimme oli huutamassa ohjeita, ja tälläistä. Oli se hankalaa itse oikein miettiä mitä järkevää tekisi, ettei se jäisi vain kentän ympäri pyöriskelyksi. Päätin pienen mietintä hetken aikana, että aiheena olisi siirtymät ja avotaivutus.

Ensimmäiseksi pyysin kulmiin palikat, että oikeasti menisin sinne, enkä oikaisisi niitä joka kerralla. Aloitin verkkaamaan uraa pitkin käynnissä ja ravissa, kulmiin tuli epäsäännöllisen säännöllisesti voltit. Tätä tehtävää sitten jankkasin melkein koko ajan. Jossain vaiheessa, ehkä puolen tunnin hölkyttelyn jälkeen nostin jalustimet kaulalle ja jatkoin harjoitusravissa. Tässä vaiheessa tein välillä kaarron kentän poikki ja siirryin käyntiin kaarron ajaksi. Voltit kulmissa oli edelleen käytössä. Paikat ovaat vielä hiukkasen hellinä tämän ilman jalustimia jakson jäljiltä, mutta ei haittaa. Tykkään itse mennä ilman jalustimia, meillä tunnilla vaan ei mennä kauhean usein näin.

Viimeisenä tehtävänä oli uusi avotaivutus, minulle uusi. Vasempaa kierrokseen tuli tosi hyvin, sain menemään ihan nätisti. Oikeaan kierrokseen ratsuni tarjosi pohkeenväistöä, saimme kuitenkin houkuteltua pari ihan hyvää askelta avotaivutustakin.

Lopuksi loppuverryttely kevyessä ravissa pääty-ympyröillä eteen ja alas muodossa. Mielestäni tämä kerta meni oikein hyvin, itselleni jäi positiivinen fiilis ja hyvät muistot.


Tässä vielä maanataina leipomiani maustekakkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti