Maalaisnuoren elämää

Maalaisnuoren elämää

perjantai 20. marraskuuta 2015

Vierasilla


Sain hyvän tilaisuuden lauantaina päästä ratsastamaan muualla kuin missä normaalisti ratsastan. Mukava 45 minuuttinen tunti aivan uuden opettajan silmien alla. Oli tunnilla ainakin viisi muuta, mutta uusia näkökulmia kuitenkin.

Aloitimme tekemällä voltit jokaisen kirjaimen kohdalla, ensin käynnissä ja myöhemmin ravissa. Ratsullani oli todella hankala ravi istua, kevyt ravi oli vielä ok, mutta harjoitusravissa en pystynyt istumaan. Toisena tehtävänä teimme avotaivutusta käynnissä pitkillä sivuilla ja pääty-ympyröillä laukannosto ja ympyrä laukassa. Ratsuni oli aika hidas siirtymille alussa, mutta parani loppua kohden. Avotaivutus meni kivasti, laukkaa sain nostettua kaksi kertaa koko tunnin aikana. Johtui osittain siitä, että koko ajan oli joku samaan aikaan hengittämässä niskaan. Sehän ei saisi olla este, mutta en minä pystynyt, tuntemattomia ihmisiä ja tuntematon hevonen (ei saisi olla este). Mutta olin tyytyväinen.

Vaihdoimme suuntaa välillä ja teimme toiseen kierrokseen. Avotaivutus laukannosto-harjoituksen jälkeen teimme avotaivutusta ravissa. Meni vähän plörinäksi. Lopuksi vielä loivaa kiemurauraa ravissa, oiottiin kulmissa, ei ollut tarkoitus.

Kivaa päästä jonnekkin muualle ratsastamaan välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti